Onderdeel van Lovegirlz.nl
HomeMsn NaampjesVragenvuurFashion 2007/2008Real Life StoryBig Blunders100% GezondKus CursusCash!! Money Saver!BeyonceAnne GeddesSweet DreamsDance4LifeLeuke WebsitesInvulverhaalJouw BackpackYouYouYouMsn PlaatjuhsBoobyLiciousEetkundeMooie Huid-GidsDoen voor je 20eFilmpjesFotoboekGastenboekContactVrienden
Kus Cursus
Is het buiten nat en grijs? Laat je lichaam gloeien door deze nieuwe vurige kustechnieken!

De ene zoen is de andere tongzoen niet. Tuit je lippen en zorg dat je die ene boy bij de hand hebt. Met een (niet zo) simpele kus laat je hem precies weten wat je voor hem voelt. Lekker, romantisch, intiem, zonder dat je meteen in bed hoeft te duiken. Dus grijp jou kanjer bij z'n kraag en doe een spannend kus-experiment. Voor je het weet zijn jullie verslaafd!

1De beginnerskus
Hebben jullie nog maar net verkering? Loop dan niet te hard van stapel en bouw de spanning voorzichtig op. Hoe langzamer, hoe beter!
Begin met 2 of 3 zachte kusjes op zijn lippen. Zuig vrvolgens(zachtjes!) met je lippen op zijn onderlip. Ga daarna door met kleine kusjes op zijn mond. Stop als hij op een tongzoen aanstuurd.
Dt komt later wel. Eindig de zoensessie met een romantische glimlach.
PAS OP! Als je in zijn lippen bijt, doe het dan wel zachtjes. Doorbijten kan pijn doen, en kan zijn zin om te zoenen tot een nulpunt te doen dalen. Niet de bedoeling!


2De oneindige kus
Yes! Jullie zijn officieel een setje! Tijd voor de eerste gepassioneerde kus. Doe het vooral langzaam. Zo kun je genieten van de smaak en het zachte gevoel van elkaars tong en lippen.
Aai zijn wang met je hand en strijk je gezicht langs dat van hem. Kus zijn gezicht en beweeg langzaam richting zijn mond. Haast je nog steeds niet! Begin je tongzoen zachtjes en met je ogen dicht. Doe ze af en toe open om naar je liefje te kijken. Daarna laat je hem de leiding overnemen. Voel zijn bewegingen en geef het aan als hij te snel gaat. Als je de tijd neemt, kun je je volledig in de kus verliezen.

3De adembenemende kus
Hebben jullie al wat zoenervaring? Doe dan eens dit spannende experiment. Neem voor je begint wel een pepermuntje.
Zuig je longen vol met lucht terwijl je vriendje helemaal uitademt. Begin met zoenen en laat geleidelijk jouw adem in zijn mond lopen. doe het langzaam om genante hoestbuien te voorkomen. Draai hierna de rollen om. Adem zijn adem in terwijl jou logen leeg zijn. Als je het goed doet, voelt het alsof jullie n lichaam zijn.


4Tongzoen-de-luxe
Dit is een speelse en gepassioneerde kus. Spannend als je je helemaal op je gemak voelt bij hem.
Geef hem een paar kusjes op zijn lippen. Open je mond voor een tongzoen en draai met het puntje van je tong kleine rondjes om het zijne. Trek je hoofd iets terug en neem het puntje van zijn tong tussen je lippen. Zuig er zachtjes op, maar zorg ervoor dat jullie lippen elkaar niet raken. Ga daarna weer over tot een gepassioneerde tongzoen.
PAS OP! Doe je mond niet te ver open (da's niet zo charmant) en steek je tong ook niet zover uit dat je zijn hele gezicht aflikt.

5De zoete kus
Is hij wel in voor een spannend grapje? Vraag je schatje zijn ogen te sluiten om hem op een 'zoete'kus te kunnen trakteren.
Stop, als hij zijn ogen dicht heeft, stiekem een winegum in je mond. Begin hem te zoenen terwijl je het snoepje in de zijkant van je wang of onder je tong bewaart. Geef in het heetst van de strijd via he tong het snoepje aan hem over. Stuur de winegum een paar keer heen en weer totdat ie helemaal op is. (je zult versteld staan hoelang je met een winegum kunt doen, mmmmmm)Heb jij al eens een lekkere smakkerd gehad?
345
84
270
Er is 699 keer gestemd.

Hoe snel ga jij met iemand lip op lip?
190
148
104
Er is 442 keer gestemd.
Copyright by JS-Systems. Deze site is onderdeel van lovegirlz.nl