Onderdeel van Lovegirlz.nl
HomeMsn NaampjesVragenvuurFashion 2007/2008Real Life StoryBig Blunders100% GezondKus CursusCash!! Money Saver!BeyonceAnne GeddesSweet DreamsDance4LifeLeuke WebsitesInvulverhaalJouw BackpackYouYouYouMsn PlaatjuhsBoobyLiciousEetkundeMooie Huid-GidsDoen voor je 20eFilmpjesFotoboekGastenboekContactVrienden
Beyoncé Giselle Knowles


Vind jij Beyonce leuk?!
810
34
Er is 844 keer gestemd.


Geboren in Houston, Texas op 4 september 1981.
Beyonce een Amerikaanse zangeres. Knowles maakte deel uit van de vrouwensoulgroep genaamd Destiny's Child, maar treedt tegenwoordig ook als soloartiest op de voorgrond.
In haar solocarrière treedt haar vader Mathew Knowles op als haar co-producent. In totaal heeft Beyoncé, inclusief de drie Grammy's met Destiny's Child en haar zes solo Grammy's, negen Grammy's gewonnen.
In 2006 maakt Knowles bekend dat ze op 4 september van dat jaar haar tweede solo-album gaat uitbrengen, onder de titel "B'Day". Het album is binnen twee weken opgenomen na de voltooiing van de opnames van Dreamgirls. In 2003 had ze het album "Dangerously In Love" al uit gebracht dat wereldwijd meer dan twaalf miljoen keer over de toonbank ging.
De laatste jaren is Knowles ook actief op het gebied van film en acteren. Zo speelde ze onder andere belangrijke rollen in het derde deel van Austin Powers en dit jaar nog in de remake van The Pink Panther.


Voor songteksten van Beyonce kijk bij mijn pagina van Songtksten.


Foto Gallerij (lots and lots and lots of pictures)

Beyonce in Actie!Beyonce met zus SolangeBeyonce Knowles en Alicia Keys

Beyonce en Jay-Zwww.beyonceonline.com
Copyright by JS-Systems. Deze site is onderdeel van lovegirlz.nl