Onderdeel van Lovegirlz.nl
HomeMsn NaampjesVragenvuurFashion 2007/2008Real Life StoryBig Blunders100% GezondKus CursusCash!! Money Saver!BeyonceAnne GeddesSweet DreamsDance4LifeLeuke WebsitesInvulverhaalJouw BackpackYouYouYouMsn PlaatjuhsBoobyLiciousEetkundeMooie Huid-GidsDoen voor je 20eFilmpjesFotoboekGastenboekContactVrienden
Doen voor je 20e!

Er zijn van die dingen die je gewoon gedaan móet hebben. Grijp je kans nu het nog kan (want straks moet je volwassen zijn enzo...).


1 Jij leidt een totaal oppervlakkig luizenleventje dat alleen draait om friends, uitgaan, boys en kleding. So FX!&*^ what? Gewoon mee doorgaan!
2Weg met dat comfortabele ondergoed met alle dagen van de week erop, investeer vandaag nog in een supersexy lingeriesetje. Ook al heb je geen goddelijk manspersoon om het aan te showen, jij voelt je tenminste 'all superwoman'. En dat voelt goed!
3Leer tenminste één fatsoenlijke maaltijd koken, waarmee je indruk kunt maken als je straks het ouderlijk nest gaat verlaten. En nee, een gebakken ei telt niet mee.
4Een echte dame weet hoe ze op hakken moet lopen: niet als een hollandse boerinm maar als een volleerd model. Beetje oefenen nog? Meteen een goed excuus om een paar killer stilleto's aan te schaffen.
5 Flirten en zoenen met verschillende leuke boys maakt jou geen slet, maar een vrouw met ervaring.
6Dramaqueen gedrag wordt je nu nog vrij makkelijk vergeven; jij bent de vreselijke puber toch? Maar daarom af en toe knallende ruzie, barst in janken uit en leg het vervolgens weer net zo knallend bij.
7Doe dingen die je doodeng vindt, al is het alleen maar om later stoere verhalen aan je kleinkinderen te kunnen vertellen: "Ja, ja, schatjes, oma heeft vroeger nog weleens gebungeejumpt".
8Met het interieur van een kleuter neemt niemand jou serieus. Naar zolder dus, die paardenposters en knuffels.
9 ie het een keer ochtend worden, mét zonsopgang en fluitende vogels. Heb je de daarop volgende dagen meteen een goede reden om serieus uit te slapen.
10Eet iets exotisch: een oester, sushi, struisvogelbiefstuk, slakken, kikkerbillen. Het zou toch jammer zijn als je op je 20e nog steeds alleen maar van pizza's, patat en pannenkoeken houdt.
11Experimenteer met haarverf en onderzoek of blondjes écht meer lol hebben, brunettes sensueler zijn en redheads meer sjans krijgen.
12 Leer in ieder geval één jongen hoe hij goed moet tongzoenen. Hij zal je naam de rest van zijn leven onthouden!
13Ookal ben je hopeloos verloren op het gebied van shoppen, het is nooit te laat te leren hoe je verantwoordelijk met geld moet omgaan. Zorg dat je je eigen bankrekening en pinpas hebt, én een bijbaantje (of extreem gulle ouders).
14Draag lekker vaak minirokjes en -jurkjes, hotpants, shorts en andere 'laat je benen zien' mode. Je zult spijt krijgen als je later putten in je ouwe dijen hebt en nooit iets ultrakorts hebt gedragen toen het nog kon!
15Snoep een keer zo'n hele zak leeg, tot je er kotsmisselijk van bent. Heb je dat ook weer gehad.
16Ga skinnydippen in zee. Je hebt nog tijd zat om je druk te maken om vetrolverhullende badpakken. Láter. Veel later.
17Doe het zeker eens per week in je broek van het lachen. Serieus gedoe komt vanzelf wel een keer.
18 Dit is de tijd om groots en meeslepend te leven, niet om als een couch potato voor de tv te hangen. Actie in de tent dus!
19Maak je gerust schuldig aan het dragen van de raarste modetrends. Ze zijn op jou (strakke, jonge) lijf geschreven! Ooit een volwassen vrouw in pofbroek gezien, om je rot te lachen toch?
20Blijf ook eens een heel weekend in bed na zoveel actie. Altijd moe zijn, da's voor hardwerkende volwassenen.





Copyright by JS-Systems. Deze site is onderdeel van lovegirlz.nl